Aπαγόρευση πωλήσεων στις φανέλες των Rangers

Η Sports Direct, η εταιρία του Mike Ashley κατάθεσε ασφαλιστικά μέτρα, με αποτέλεσμα οι Rangers να μη μπορούν να πουλήσουν ούτε φανέλα από τις νέες εμφανίσεις τους.
Οι νέες φανέλες των Rangers παρουσιάστηκαν επίσημα την περασμένη βδομάδα, όμως η Sports Direct κατάφερε να πάρει από το Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου, μια προσωρινή διαταγή  παύσης πωλήσεων των νέων εμφανίσεων που έχουν κατασκευαστεί από τη Hummel.
Η εταιρία του Mike Ashley ισχυρίζεται ότι έγινε παραβίαση των όρων συμβολαίου, με τους Rangers να τονίζουν με τη σειρά τους ότι έδωσαν 3 εκατομμύρια λίρες στη Sports Direct για να σπάσουν τη συμφωνία, κάτι που εμφανίστηκε και στην απώλεια ύψους 6.7 εκατ.λιρών που παρουσιάστηκε πριν από 8 μήνες. Οι Rangers είχαν μυνήσει πριν από δύο χρόνια τον Mike Ashley για διαφυγόντα κέρδη με τους οπαδούς τους να μποϊκοτάρουν τις τότε φανέλες, αφού τις πουλούσε η Sports Direct, με τον Ashley να κινείται επίσης νομικά κατά του συλλόγου.
Μέχρι να εξεταστούν τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών, υπάρχει παύση πωλήσεων, που σημαίνει ότι οι οπαδοί των Rangers δεν μπορούν ακόμα να προμηθευτούν τις φετινές φανέλες της ομάδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.