Rosenborg-Celtic (preview)

H Celtic έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 3-1 στη Γλασκώβη, πηγαίνει για να τελειώσει τη δουλειά στο Trodheim, είναι και η εμφάνιση της στο πρώτο ματς που τη φέρνει ως το φαβορί του ζευγαριού. O τεχνικός της Celtic Brendan παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχει το πλεονέκτημα ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, πριν ένα χρόνο, τέτοια εποχή, η Celtic είχε νικήσει 1-0 στη Νορβηγία κι είχε προκριθεί στα Play-off του Champions League, έχοντας φέρει πρώτα 0-0 στη Γλασκώβη.
«Πήγαμε καλά εδώ πέρυσι, παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει τίποτα, θα είναι ένα δύσκολο ματς» δήλωσε ο τεχνικός των τριπλούχων Σκωτίας σημειώνοντας: «Κάποτε το παιχνίδι με το Rosenborg θα ήταν αγώνας της φάσης των ομίλων, τώρα είναι απλά ένα ματς για να μπεςι σε αυτούς κι αυτό δείχνει πόσο έχει εξελιχθεί η διοργάνωση.»
Χωρίς τους Dedryck Boyata, Moussa Dembele, Leigh Griffiths, Lewis Morgan, Marvin Compper και τον τιμωρημένο Jozo Simunovic η Celtic, στην αποστολή της ομάδας είναι ο δεξιός μπακ, Mikael Lustig, που είχε άδεια λόγω των υποχρεώσεων με τη εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ.
Σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού ο Rini Coolen στη Rosenborg παραδέχτηκε ότι η Rosenborg  πρέπει να πάρει «κάποια ρίσκα» αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα του έχασε δίκαια την περασμένη βδομάδα και στάθηκε τυχερή που δεν δέχτηκε κι άλλα γκολ.
«Παίζουμε στην έδρα μας, μερικές φορές γίνονται πράγματα που κανείς δεν περιμένει, αλλά ρεαλιστικά δεν είναι εύκολο. Η Celtic έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να προκριθεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα εμείς» δήλωσε ο Coolen που δεν θα έχει στη διάθεση του τον Anders Konradsen 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.