Aberdeen-St Johnstone (preview)

Η Aberdeen βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας, μετά τη δραματική της νίκη με 3-2 επί της Hibernian στον ημιτελικό του Σαββάτου, έχει ήδη παίξει στον τελικό του League Cup (όπου έχασε 3-0 από τη Celtic) κι είναι στο +9 από τους τρίτους Rangers. Στο πρωτάθλημα νίκησε 2-1 τη St Johnstone εκτός έδρας πριν δύο εβδομάδες, σήμερα την υποδέχεται στο Pittodrie. Έρχεται από 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια της κι αναμένεται να έχει στη διάθεση της τον εξτρεμ, Niall McGinn, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ κανονικά πήρε μέρος στις προπονήσεις και ο Graeme Shinnie.
Η St Johnstone είναι στην 4η θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη, αφήνοντας 4 βαθμούς πίσω της τη Hearts και πηγαίνει στο Pittodrie χωρίς τον τιμωρημένο Steven MacLean, τον αμυντικό Keith Watson και τον επιθετικό Chris Kane που έχουν ακόμα προβλημα στο γόνατο, ενώ παραμένει εκτός μάχης και ο Ally Gilchrist. Επιστρέφει ο Graham Cummins που εξέτισε την ποινή του.
Δύο από τις 3 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων έχουν λήξει 0-0, τον Αύγουστο στο McDiarmid Park και τον Δεκέμβριο στο Pittodrie, με την Aberdeen να έχει επιικρατήσει 2-1 στο McDiarmid Park πριν δύο βδομάδες. Οι Dons έχουν κερδίσει 1-0 τη St Johnstone και στο League Cup στο Pittodrie, αποκλείοντας τους Saints στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.