St Johnstone-Aberdeen (preview)

Το χθεσινό 0-0 της Hearts στο Rugby Park δίνει την ευκαιρία στη St Johnstone να αφήσει 7 βαθμούς πίσω της τους Jampos αν κερδίσει σήμερα την Aberdeen. Oι Saints έρχονται από δύο σερί νίκες (4 στα 5 τελευταία παιχνίδια τους) χωρίς να δεχτούν γκολ και ενισχύονται από την επιστροφή των Richard Foster και Danny Swanson αφού έληξε η τιμωρία που τους είχε επιβληθεί από το σύλλογο για τον καυγά τους στο ματς με τη Hamiton. Θα λείψει ο επιθετικός Graham Cummins που είναι τιμωρημένος και ο Steven Anderson που παραμένει εκτός μάχης, όμως ο  Murray Davidson έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στα χαφ.
Η St Johnstone μετρά μόλις μία ήττα στις 8 τελευταίες συναντήσεις της με την Aberdeen για το πρωτάθλημα, ενώ και οι δύο φετινές τους αναμετρήσεις έληξαν 0-0, στο McDiarmid Park τον Αύγουστο και στο Pittodrie το Δεκέμβριο. Στο League Cup όμως οι Dons απέκλεισαν τη St Johnstone στα προημιτελικά, επικρατώντας με 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Αdam Rooney στο 90’.
Η Aberdeen έρχεται από εντός έδρας ήττα σοκ με 3-0 από τους Rangers, με τη διαφορά της από τους τρίτους Gers να πέφτει στους 9 βαθμούς, μετρά πάντως 15 νίκες στα 18 τελευταία παιχνίδια της. Ο αμυντικός Mark Reynolds είναι έτοιμος ξανά, έξι βδομάδες μετά την εγχείρηση κήλης στην οποία υποβλήθηκε κι ο Derek McInnes έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.