Ross County-Hibernian (preview)

Aναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων της μεγάλης κατηγορίας στον Δ’ όμιλο του League Cup, με τους γηπεδούχους να είναι με 6 βαθμούς στην κορυφή, έχοντας κάνει το 2 στα 2, και τους Hibs να ακολουθούν με 3 αλλά και με ένα ματς στο χέρι.
Οι Staggies έρχονται από το εντυπωσιακό 6-0 στην έδρα της Montrose, ενώ στην πρεμιέρα τους στον όμιλο είχαν κερδίσει 2-0 την Alloa Athletic.
Tελευταία φορά που αντιμετώπισαν τη Hibernian ήταν στο Hampden Park το Μάρτιο του 2016 στον τελικό του League Cup, με τους Highlanders να επικρατούν 2-1 και να κατακτούν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους.
Ο Alex Schalk είχε σκοράρει στο 89 τότε κι ο 24χρονος Ολλανδός φορ περιμένει ένα δυνατό ματς και απόψε, δηλώνοντας ότι του αρέσει η ατμόσφαιρα των βραδυνών παιχνιδιών.
Η Hibernian ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της με νίκη με 4-0 επί της Montrose στον όμιλο, εντυπωσίασε πάντως στο πρόσφατο φιλικό 2-2 με τη Sunderland.
O τεχνικός των Hibs, Νeil Lennon, δεν ανησυχεί πολύ για το αποψινό αποτέλεσμα, πιστεύει ότι το ματς θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα του ενόψει πρωταθλήματος και δείχνει να μεταχειρίζεται την αναμέτρηση σαν φιλικό προετοιμασίας.
Ο Efe Ambrose και ο νεοαποκτηθείς Steven Whittaker αναμένεται να πάρουν μερικά λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του για τους Hibs και ο Deivydas Matulevicius που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Royal Mouscron του Βελγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.