St Johnstone-Motherwell (preview)

Oι Saints γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Partick Thistle μεσοβδόμαδα κι αποκλείστηκαν από το League Cup. Θα επιδιώξουν σήμερα να το ξεπεράσουν κερδίζοντας τη Motherwell κι αν το καταφέρουν θα κάνουν το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Θα έχουν στη διάθεση τους τον μέσο Paul Paton που εξέτισε την ποινή του, θα λείψουν όμως ο Chris Kane και ο αμυντικός Jason Kerr που δόθηκαν δανεικοί στην Queen of the South μέχρι το Γενάρη.
Η Motherwell έρχεται από μεγάλη νίκη στην παράταση επί της Ross County στα Highlands, παίρνοντας παλληκαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup. Ξεπέρασε έτσι την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τους Rangers την Κυριακή και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον εξτρεμ, Elliot Frear, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Craig Tanner και George Newell. Παραμένει εκτός μάχης ο αριστερός μπακ, Steven Hammell.
Η St Jonstone είναι αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Motherwell στο πρωτάθλημα, με τους Steelmen να μετρούν μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στους Saints.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.