Ross County-Aberdeen (preview)

Aπό μια κανούργια μεταγραφή θα έχουν στην αποστολή τους, οι δύο ομάδες, η County τον Ross Draper και η Aberdeen τον Stevie May.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με νική με 2-1 στο Dundee, όμως την Τετάρτη έχασαν 3-2 στην παράταση από τη Motherwell και αποκλείστηκαν από το League Cup.
Θα αγωνισθούν χωρίς τον τραυματία Tim Chow, δεν αποκλείεται όμως ο Ross Draper να κάνει το ντεμπούτο του στο Dingwall. Ο Billy McKay είναι ακόμα πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης κι αναμένεται να είναι εκτός αποστολής.
Η Aberdeen ξεκίνησε καλά τις εγχώριες διοργανώσεις ξεπερνώντας τον αποκλεισμό της από τον Απόλλων Λεμεσού στα play-off του Europa League. Nίκησε 2-0 τη Hamilton στην περμιέρα του πρωταθλήματος και την κέρδισε ξανά, εκτός έδρας αυτή τη φορά, με 1-0 μεσοβδόμαδα παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup. O Adam Rooney επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στην αποστολή στο Dingwall, με τον νεοαποκτηθέντα, Stevie May, να έχει πολλές πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του. 
Καμία από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων δεν έχει λήξει ισόπαλη, με την Aberdeen να έχει  κερδίσει τις 7. Αν αποφύγει την ήττα η County, θα κάνει σερί 10 αγώνων, από πέρυσι, με τους Staggies να έχουν να πετύχουν κάτι ανάλογο από τον Μάρτιο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.