Rangers-Hibernian (preview)

Το sold out στο Ibrox έχει γίνει εδώ κι ένα μήνα περίπου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όχι μόνο γιατί είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τους Gers, αλλά έρχεται ο μισητός για τους οπαδούς τους, Neil Lennon. O τεχνικός των Hibs, ως παίκτης αλλά και ως προπονητής προσφάτως της Celtic αποτελεί κόκκινο πανί για τους φίλους των Rangers, που θα έχουν και δύο πρώην παίκτες της Celtic απέναντι τους, τον Anthony Stokes (που σημείωσε δύο γκολ στον προπέρσινο τελικό κυπέλλου, με τους Hibs να επικρατούν 3-2 των Gers) και τον Efe Ambrose.
Οι Rangers ξεκίνησαν με νίκη 2-1 στο Fir Park επί της Motherwell, ενώ την Τετάρτη διέλυσαν με 6-0 τη Dunfermline στο League Cup. O αρχηγός της ομάδας, Lee Wallace, είναι αμφίβολος, χτύπησε στο ματς της Τετάρτης κι είχε ανατικτατασταθεί από τον Lee Hodson.
H Ηibernian νίκησε 3-1 την Partick Thistle στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την Τρίτη συντέτριψε με 5-0 την Ayr Utd στο League Cup. Ο μέσος Marvin Bartley και ο επιθετικός Martin Boyle είναι αμφίβολοι για τους Hibs, αναμένεται πάντως να επανέλθουν οι αμυντικοί Steven Whittaker και Paul Hanlon.
Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξανασυναντηθεί μετά τον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.